Anläggning i Luleå

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med anläggning i Luleå med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och ni är många som verkar ha haft problem med att hitta företag som är duktiga inom just detta, vilket jag verkligen kan förstå. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och vill därför tipsa er om det företag som jag och min man valde att vända oss till nu i höstas, nämligen Blad i Norr AB. Blad i Norr AB är ett företag jag själv fick som tipsa utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem och blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått av personalen. Även vi har tidigare haft en hel del problem med att hitta duktiga och kunniga företag inom anläggning i området, och tyvärr har vi stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss men som tyvärr visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är väldigt synd. Just Blad i Norr AB är ett otroligt pålitligt företag, och vi blev därför så fantastiskt glada när vi hittade dem.

Personalen arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos ett företag, oavsett arbetsområde. De visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna inom det här med anläggning, och gav oss otroligt bra service och hjälp med det som vi ville. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är någonting som de anställda arbetar flitigt med, vilket var kul att se. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Luleå med omnejd att vända er till just Blad i Norr AB.