Forsanders Änglar KB

Hej igen alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag har märkt att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med hundrastning i Hässleholm med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag, då jag såklart vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt. Forsanders Änglar KB är ett företag som jag vände mig till när det kommer till hundrastning. Som ni säkert redan har koll på, så har jag en hund. Någonting som jag även har är långa jobbdagar, vilket gör det svårt för mig att kunna komma hem och rasta mig hund om dagarna. Detta har varit ett stort problem för mig länge, och någonting som gjort både mig och min hund väldigt stressade i vardagen. Jag är därför väldigt glad över att jag fick Forsanders Änglar KB som tips utav en vän till mig, då detta företag verkligen kunnat hjälpa mig med detta. Personalen är otroligt kunniga och duktiga inom det här med hundrastning och är noggranna med att få en bra relation till alla de hundar som de rastar. Jag fick ett bra intryck från första början och kände på en gång att jag kunde känna mig trygg och säker med mitt val av företag, vilket såklart är väldigt viktigt. Forsanders Änglar KB gör ett fantastiskt arbete varje dag med min hund, och jag känner mig trygg med att gå till jobbet varje dag. Jag märker även på min hund att han uppskattar detta väldigt mycket, vilket är så roligt att se.

Detta har underlättat väldigt mycket i min vardag, och jag känner mig nu inte lika stressad över att gå till jobbet, då jag nu vet att min hund är i goda händer. Jag vill verkligen tipsa er läsare om att vända er till Forsanders Änglar KB, ifall ni befinner er i Hässleholm, Kristianstad eller Sölvesborg med omnejd.