Vår fina trädgård!

Hej igen alla mina underbara och fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har frågor och funderingar kring det här med stubbfräsning i Borås med omnejd, då detta ämne dyker upp allt oftare i kommentarerna. Jag har därför tänkt att skriva ett inlägg om just detta, och vill även tipsa er om Albin Nordlund AB, ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket. Det är nämligen så att jag och min man i somras behövde hjälp med det här med stubbfräsning. Vi har länge känt att vår trädgård känts tråkig tack vare de stubbar som har funnits, och har därför länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med detta. Vi kontaktade en hel del olika företag, men det var faktiskt endast Albin Nordlund AB som kändes som ett seriöst och pålitligt företag inom området. Jag blev väldigt imponerad av personalen hos Albin Nordlund AB, då kundservice är en stor del av företagets arbete. Detta var från min sida väldigt uppskattat, då jag tycker att alla företag borde arbeta med just kundservice. Jag kunde tack vare detta känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket var otroligt skönt. Även det här med stubbfräsning var personalen riktigt duktiga på, och det märktes att företaget har många års erfarenhet inom detta. De anställda hos Albin Nordlund AB arbetade med kvalitet, noggrannhet och effektivitet för att kunna ge mig det bästa möjliga resultatet.

Jag blev otroligt glad och nöjd över resultatet, och vår trädgård ser nu otroligt mycket bättre ut. Vi spenderade i somras väldigt mycket tid i trädgården och la även ner mycket tid på att möblera och fixa till trädgården, eftersom den nu blivit så fin. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Alingsås, Borås eller Lerum med omnejd att vända er till just Albin Nordlund AB. 

Du gillar kanske också...